Gelecek Partisi Beylikdüzü Teşkilatı Gazetecilerle Buluştu

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Beylikdüzü’ nde yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

28.03.2022 10:05:00
Gelecek Partisi Beylikdüzü Teşkilatı Gazetecilerle Buluştu

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av.İsa Mesih Şahin, Beylikdüzü’nde yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına İl Başkan Yardımcısı Nergis Çetinöz, Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok ve Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşçınar ile katılan Başkan İsa Mesih Şahin “Türkiye'de yaşanan sorunlar Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Modelinin gelmesiyle birlikte sona erecek"  dedi.

 

Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtoka yaşanan pandemi ve olumsuz hava şartlarından dolayı gecikmeli de olsa basın mensuplarıyla biraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Konuşmasına “Türkiye’ de siyasetin yapmanın zor olduğu bu günlerde çok önemli bir görevi üstlenen ve bu görevi hakkıyla yerine getiren Beylikdüzü İlçe Başkanımıza ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ederim.” Diyerek başlayan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin İstanbul’un her yerinde gelecek umudunun büyümeye devam edeceğini söyledi.

 

Gelecek Partisi' nin İstanbul' da 39 ilçede teşkilatlandığını ve gençlere önem verdikleri için kadronun tamamen gençlerden oluşturduklarını söyleyen Başkan Şahin “Çözüm odaklı siyaset anlayışı” ile Türkiye’ de yaşanan boşluğu doldurmak amacında olduklarını ifade etti. 

Türkiye’ nin en büyük sorununun hukuk olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “Devletin direği adalettir. Adalet Mülkün Temelidir.” deriz ama bunun böyle olmadığını her zaman görürüz. Yargı son günlerde çöküyor.” dedi. 

 

Türkiye' de gençlerin kayırmacılık sisteminden şikayetçi olduğunu ve torpili olmayan gençlerin bir yerlere gelememe endişesi taşıdığını dile getirdi.

Yaşanan ekonomik sıkıntılardan da söz eden Başkan Şahin “ülke ekonomisinin başına yakınlarınızı getirirseniz, ekonomiden anlamayanlara görev verirseniz ülke ekonomisini ayakta tutamazsınız.” dedi.

 

Başkan Şahin bu iktidarın gitmesi ve  “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Modeli" nin gelmesiyle birlikte Türkiye’ de yaşanan sorunların ortadan kalkacağını ifade etti.