Gaziantep'e "Meyve Ormanı" yapılıyor

Gaziantep'e "Meyve Ormanı" yapılıyor

23.12.2021 15:38:07
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehre "Meyve Ormanı" kazandırılması için Çamtepe Mahallesi’nde ağaç dikimi gerçekleştirdi.

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Gaziantep Kadın Girişimciler ile Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ortaklığında, geleceğe daha yeşil bir dünya bırakmak amacıyla Şahinbey ilçesi Çamtepe Mahallesi’nde bulunan 18 bin 350 metrekarelik alana 123 incir, 93 fıstık, 80 badem, 101 zeytin, 93 ceviz ve 365 sumak olmak üzere toplam 855 ağacın dikimi yapıldı. Böylelikle Yeşil Antep Projesi’nin 22’nci durağı olan Çamtepe’yle kent genelinde toplamda 170 bin 248 metrekarelik alan ağaçlandırılmış oldu.

Ağaç dikim töreninde, GBB Başkan Vekili Erdem Güzelbey, GBB Başkan Vekili Mehmet Berk, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, TOBB Onursal Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi yer aldı.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: gaziantep'e "meyve ormanı" yapılıyor