Erzurumlu Naci Toraman Toprağa Verildi

Yakalandığı akciğer kanserinden vefat eden Erzurumlu siyasetçi işadamı Naci Toraman (77) İstanbul`da toprağa verildi.

22.09.2017 00:38:39
Erzurumlu Naci Toraman Toprağa Verildi

 

Erzurumlu siyasetçi, işadamı Naci Toraman, Ataköy 5.kısım Camii' nde  Perşembe günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı'nda ebedi istirahatgahına uğurlanmak üzere toprağa verildi.

 

Naci Toraman kimdir?

 

1994- 1997 yılları arasında DYP İstanbul İl Başkan Yardımcılık görevlerinde bulunan asıl mesleği müteahhitlik olan Naci Toraman, 10 yıl İstanbul Avrupa Yakası Erzurum Dernek Başkanlığı yapmıştır. İstanbul'da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerinin biraraya gelmesi ve derneklerin kurulmasında büyük emek ve çabası olan bir isimdir. İstanbul Erzurumlular Vakfı'nın kurucusudur.

 

Erzurum Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) kurucusu olan Erzurum Vakıf ve Denekler Birliği Başkanlığı da yapan Erzurum Pasinler Belediye eski Başkanı merhum İhsan Toraman'ın kardeşi ?olan Naci Toraman 1940 Erzurum Hasankale doğumludur.

 

77 yaşında akciğer kanserinden vefat eden çok sevdiği amcasını toprağa veren İstanbul Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman başta olmak üzere tüm Toraman ailesine ve Erzurumlulara başsağlığı ve sabır diliyoruz.