DİP DALGA GELİYOR, ONUR HAREKETİ BÜYÜYOR

Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın, ittifakın sınırlarını genişletmeye, önemli isimleri saflarına katmaya devam ediyor.

27.01.2022 15:44:00
DİP DALGA GELİYOR, ONUR HAREKETİ BÜYÜYOR

 

 


Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın, ittifakın sınırlarını genişletmeye, önemli isimleri saflarına katmaya devam ediyor.
Son dönem siyasetin parlayan yıldızı Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, mevcut sisteme başkaldırarak Cumhur ve Millet İttifaklarına alternatif olarak Onur İttifakı’nın kurulduğunu ilan etti. Onur İttifakı’nın resmi olarak duyurulmasının ardından ise ittifaka dahil olan vatandaşların sayısı ise gün be gün katlanarak arttı. Türkiye’nin her bölgesinden ve her yöresinden vatandaşlar, mevcut hükümet ve muhalefetten beklediğini bulamadıklarını, aradıklarının Onur İttifakı’nda olduklarını belirterek Yaşar Aydın’ın yanında yer almaya karar verdi.
Yaşar Aydın’a verilen destek ve Onur İttifakı’nın büyümesi ise dip dalga olarak tanımlandı. Yani siyasi memnuniyetsizlik nedeniyle halkın isyanı, öfkesi, umutları, beklentileri kısacası her şey Onur İttifakı’nda toplandı.
“KIRŞEHİR’DE DEV BİR MİTİNG YAPACAĞIZ”
Toplumun büyük kesiminden destek alan Yaşar Aydın, arkasına aldığı güçle ülkeyi tavaf etmeye de devam ediyor. Yaşar Aydın, aldığı davet üzerine Kırşehir’e giderek Kırşehirli vatandaşlarla soğuk havada, kar yağışı altında bir araya geldi. Havanın soğuk ama dost ortamının çok sıcak olduğunu söyleyen Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, “Kırşehir’de inşallah en az 10 bin imza tamam. Bu daha başlangıç. İnşallah üç ay sonra Kırşehir’de dev bir miting yapacağız.” dedi.
KARADENİZ’DEN ONUR İTTİFAKI’NA BÜYÜK KATILIM
Kitleleri peşinden sürükleyen Yaşar Aydın’a Karadeniz’den de büyük destek vardı. Yaşar Aydın, ülkenin önde gelen isimlerini burada da saflarına katmayı başardı. Türkiye genelinde tam 401 noktada adresi bulunan Onur İttifakı’na bir destek de Karadeniz’den geldi. Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’den toplam 13 sivil toplum kuruluşu ve 2 bin 700 vatandaş Onur İttifakı saflarına katıldı.


Anahtar Kelimeler: DALGA GELİYOR HAREKETİ BÜYÜYOR