Depremde Şehit Olan Komutan ve Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adıyaman' da depremde enkaz altında kalan Halit Cevher ve eşi Hilal Cevher memleketleri Yenişarbademli' de son yolculuğuna uğurlandı

YURTTAN 13.02.2023 19:20:00
Depremde Şehit Olan Komutan ve Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen depremde Adıyaman’ da enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden Asb.Kd.Bçvş Halit Cevher (43) ile 17 yıllık hayat arkadaşı Hilal (Macit) Cevher (37) bugün memleketleri Isparta’ nın Yenişarbademli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Emekliliği Gelmişti

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin muhtelif birimlerinde görev alan ve son olarak Adıyaman Jandarma Karakol Komutanlık görevinde bulunan Halit Cevher’ in emekli olmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. 

 

Türk bayrağına sarılı şehidimiz ve eşini son yolculuklarında Isparta İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük, Yenişar Bademli Kaymakamı Ömer Karadağ, Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, ailesi ile vatandaşlar.yalnız bırakmadı.

 

 

Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük, tabutu saran al bayraklı örtüyü şehidimizin babası Halit Cevher’ e teslim etti, başsağlığı ve sabır diledi.

 

HABER : Oğuz CEVHER