Çılgın Sedat`ı Çileden Çıkardılar

Sosyal medyada paylaşılan "Spastik Oğlunu Hayvanat Bahçesine Bırak" sözleri Çılgın Sedat`ı deliye döndürdü

BEYLİKDÜZÜ 3.07.2017 16:48:30
Çılgın Sedat`ı Çileden Çıkardılar

Sanatçı Çılgın Sedat bir takipçisinin oğlu Siraç için "Spastik özürlü oğlun hayvana benziyor." şeklinde yorum yapması üzerine açtı ağzını yumdu gözünü.

 

Bunun üzerine öfkeden deliye dönen ünlü şarkıcı, o sözleri söyleyen takipçisine  "Seni buldurup hesap sormazsam adam değilim." dedi.

 

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın sayfasında bir takipçisi "Spastik oğlun hayvana benziyor, bırak hayvanat bahçesine kurtul" şeklinde çok çirkin sözlerle dolu bir yorum paylaşınca şarkıcı  bu sözleri bir bir ifşa edip yargı önünde bu işiyle hesaplaşacaklarını duyurdu.

 

"SENİ BULDURUP ADALET ÖNÜNDE HESAP SORMAZSAM ADAM DEĞİLİM"

Takipçisinin çirkin sözlerini instagram hesabından bir bir ifşa eden Çılgın Sedat fotoğrafın altına şu notu da düştü:

"Bir insan bunu yazar mı be? Vicdansız şerefini yitirmiş sen adamsan ya da kadınsan yüreğin var ise karşımda söyleyeceksin bunu ama yargı var. Bende Siraçıma şeref namus sözü seni buldurup da adalet önünde hesabını sordurmazsam adam degilim. Okuyan dostlar Allah rızası için birkaç kişisiniz aradan reklam yapma diyen sizin de allah kitap korkunuz vicdanınız varsa vazgeçin b.k atmakdan artık evladıyla reklam yapan da var ise RABBİM sorsun ona inşallah şimdi sizlerin de vicdanına bırakıyorum bu şerefsizi bulun hepinizden Allah razı olsun."

Sedat'ın sözleri