CHP lİ Vekil Mahmut Tanal, Gazeteciye Saldırdı

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlık seçiminin yapıldığı Beylikdüzü Kültür Merkezi`nde CHP Milletvekili Mahmut Tanal, görevini yapmakta olan basın mensubuna saldırdı.

BEYLİKDÜZÜ 21.12.2015 02:33:44
CHP lİ Vekil Mahmut Tanal, Gazeteciye Saldırdı

Olay gazeteci Telat Çabuk'un Beylikdüzü Belediyesi zabıtasının, gençlik kolları başkanlığı için aday olan birisinin afişini sökerken görüntülemesi üzerine başladı. Milletvekili Tanal gazeteci Telat Çabuk'un yanına gelerek kim olduğunu sordu. Çabuk'un "gazeteciyim" demesi üzerine Tanal, Çabuk tan kimliğini ibraz etmesini istedi.Gazetecinin kimliği gören vekil "sen AKP 'li misin git AKP'li hırsızları çek" diyerek hakaret içeren davranışlarda bulundu.

 

"BURADA ÇEKİM YAPAMAZSIN"

Hızını alamayan Tanal Gazeteci Çabuk'a "Burada çekim yapamazsın" diyerek kamerasını zorla aldı ve yanındakilere "derhal görüntüleri silin" talimatı verdi.

 

TELAT ÇABUK ŞİKAYETÇİ OLDU

Saldırıya uğrayan ve elinden kamerası alınan gazeteci Telat Çabuk sosyal medyadaki sayfasında olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bugün üzücü bir olayla karşı karşıya kaldım. Basın özgürlüğü adına kameralar önünde şov yapan CHP'li bir milletvekilinin gerçek yüzünü bugün  görmüş oldum. Basın özgürlüğüne ne kadar saygısı olduğunu bir gazetecinin  elindeki kamerayı zorla el koymasından anlaşılmaktadır. Olay adli mercilere intikal etmiştir. Kesinlikle uzlaşmam söz konusu değildir.Bu tür insanlara yaptıklarının cezasını Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin vereceğine inanıyorum "

 

ŞOVMEN MAHMUT TANAL’IN SALDIRISINA UĞRADIM

Şovmenliği ile tanınan ve FETÖ’nün himayesinde olduğu iddia edilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın saldırısına uğradım. Bir olayı görüntülerken elimdeki kamerayı zorla alıp gasp eden Tanal, kameradaki tüm kayıtları adamlarına sildirmiş. Olay, adli makamlara intikal etmiştir. Kendisinden davacı oldum. CHP’yi kendine kalkan yapmış, bu tür kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşmaya hazır olduğumu ve kesinlikle uzlaşmayacağımı huzurunuzda beyan ediyorum. Konuyla alakalı ayrıntılar ve açıklamalarım yarın www.bizimbakis.com'da... dedi...