CHP İle Kazanan Beylikdüzü Olacak

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Yerel Seçim Kampanyasında mahallelerde gönüllü olarak çalışan saha ekibiyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

ARŞİV 8.03.2014 22:11:48
CHP İle Kazanan Beylikdüzü Olacak

Konuşmasında, Beylikdüzü'nde her gün hızla büyüyen ve iktidar enerjisiyle dolu bir aile olduklarını vurgulayan İmamoğlu, yol arkadaşlarına seslenerek, "Biz Beylikdüzü'nde sevgiyi, saygıyı ve huzuru hakim kılmak için yola çıktık. Çok çalışacağız. Hep birlikte Beylikdüzü'nü hak ettiği değere kavuşturacağız. Ailemizi büyüterek koca bir Beylikdüzü ailesi olacağız" dedi.

İstanbul'un en modern kenti olacağız

Beylikdüzü Projelerinin de tanıtıldığı toplantıda, Beylikdüzü'nü İstanbul'un en modern kenti yapacaklarının altını çizen İmamoğlu, gönüllü yol arkadaşlarından saha çalışmalarında her gün yanlarına bir kişiyi daha katarak büyümelerini istedi.

Beylikdüzü kazanmamızı istiyor

Vatandaşlardan aldıkları güç ve destekle 30 Mart'ta CHP ile kazananın Beylikdüzü olacağını söyleyen Ekrem İmamoğlu,  "Her gün sorumluluğumuz bir kat daha artıyor. Sizlerden aldığım enerjiyle bu sorumluluğu keyifle taşıyorum. Beylikdüzü kazanmamızı istiyor. Beylikdüzü, insan ayrımının olmadığı, sevginin, saygının ve huzurun hakim olduğu bir kent istiyor" diye konuştu. Toplantının ardından gönüllü ekibiyle birlikte saha çalışmasına çıkan Ekrem İmamoğlu, ekibiyle birlikte Beylikdüzü sokaklarında yürüyerek Beylikdüzülü kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı, çiçek hediye etti.