Büyükçekmece Belediyesi`nden Reşat Akçay`a vefa

Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Teknik Başkan Danışmanı Reşat Akçay adına tenis turnuvası düzenliyor.

BÜYÜKÇEKMECE 4.01.2016 15:02:53
Büyükçekmece Belediyesi`nden Reşat Akçay`a vefa

Türkiye`de belediyeciliğin duayen isimlerin biri olarak kabul edilen ve 2015 yılı içinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Büyükçekmece Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Reşat Akçay`ın ismi Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün talimatıyla ölümsüzleştirilecek.

7 kategoride maçlar yapılacak Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e uzun yıllar Teknik Danışman olarak hizmet veren, eski Büyükçekmece Jimnastik Kulübü Derneği Başkanı da olan merhum Reşat Akçay'ın adına tenis turnuvası düzenliyor.

Büyükçekmece Jimnastik Kulübü Derneği kortlarında düzenlenecek turnuva 7 kategoride gerçekleşecek. Kayıtlar 7 Ocak akşamına kadar sürecek 9-17 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Reşat Akçay Tenis Turnuvası; Yeni Başlayan Tek Erkekler, Yeni Başlayan Tek Bayanlar, 18+ Tek Bayanlar, 18+ Tek Erkekler, 35+ Tek Erkekler, 30+ Tek Bayanlar ve 45+ Tek Erkekler kategorisinde yapılacak.Turnuva için son kayıt tarihi ise, 7 Ocak 2016 Perşembe günü saat 18:00 olarak belirlendi.