Büyükçekmece Belediyesi Festivaller Birliği toplantısına katıldı

Uluslararası Festivaller Birliği (UFB) 2016 yılı 1. Dönem toplantısını 25-26-27 Mart tarihlerinde Şile`de gerçekleştirildi

KÜLTÜR-SANAT 29.03.2016 11:24:59
Büyükçekmece Belediyesi Festivaller Birliği toplantısına katıldı

Uluslararası Festivaller Birliği Başkanı Atilla İpek` in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, yeni dönemde yapılaması öngörülen çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Hasan Akkuş konuştu

Uluslararası Festivaller Birliği`nin 2. oturumunda konuşan Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Hasan Akkuş, 16 yıldır aralıksız devam eden Türkiye`nin ve Dünya`nın en iyi festivalleri arasında gösterilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali`nin mimarı Dr. Hasan Akgün`ün katılımcılara sevgi ve selamlarını ileterek; "Uluslararası Festivallere sponsor bulunması, ikna yöntemleri ve sponsorların festivallere katkıları ile sponsorlara tanınacak imkanlar" konulu bir konuşma yaptı. Uluslararası Festivaller Birliği 2016 yılı 1.Dönem Toplantısının 2.oturumun da ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uluslararası Projeler Yöneticisi Okan Gürbüz`ün "Uluslararası Festivallerde Proje Yönetimi" konulu bir konuşma yaptı.

Alınan kararlar değerlendirildi

Oturumda ayrıca UFB Basın kurulundan Kutluhan Türker ve Ayhan Çağlar tarafından Uluslararası Festivaller Birliği yeni web sitesi çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Oturumun son gününde ise, FİDAF Türkiye Temsilcisi ve UFB Yönetim Kurulu Üyesi Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu tarafından birliğin çalıştay toplantısı ve alınan yönetim kurulu kararları hakkında üyeleri bilgilendirdi. Uluslararası Festivaller Birliği`nin 1. Dönem toplantısına Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, Koordinatör Hasan Akkuş, Kültür, Sosyal Hizmetler Müdürü Nazan Karagözoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rıdvan Orhan katıldı.