Birçok Ünlü İsim Merkez Partiye Katıldı

ARŞİV 25.01.2015 21:47:00
Birçok Ünlü İsim Merkez Partiye Katıldı

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, "Biz teşkilat olarak varız, biz artık Türk siyasi hayatında varız. Biz kamuoyunun vicdanı olan basında da varız" dedi.

 

Karslı, Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen partiye katılım töreninde yaptığı konuşmada, bir sistemde bütün makamlardan en kıymetli olan şeyin ahlak, fazilet ve erdem olduğunu söyledi. Her makamın gelip geçici olduğuna işaret eden Karslı' nın  "Biz yurt içinde ve yurt dışında milletin namına kimseyle anlaşmadık. Allah da şahit, sizler de şahit olun. Hiç kimseyle milletin namına, zıttına bir anlaşmamız yok. Biz, önce Allah'a, sonra millete güvenerek iktidar olacağız dedik"  sözleri salonu dolduran partililer tarafından coşkuyla alkışlandı. Mutfak çalışmasında belli bir noktaya geldiklerini ve artık sahaya inme zamanının geldiğini belirten Genel Başkan Abdurrahim Karslı, " Merkez Parti  7 Temmuz 2014'te kuruldu. Dilekçemizi verdiğimiz zaman bu siyasi ekip Allah'ın izniyle iktidar olur' demiştim. Türkiye'nin yüzde 70'inden fazla il ve ilçelerde teşkilatlandık" dedi.

 

AKP HÜKÜMETİNE HESAP SORMAK İÇİN VEKALET İSTİYORUM

 

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, "Sizden AKP hükümetinden hesap sormak için vekalet istiyorum. Biz Merkez Parti olarak yurt içi ve yurt dışında milletimiz aleyhinde kimseyle ortaklık kurmadık, kimseye söz vermedik. Teşkilat olarak Türk siyasetinde artık biz de  varız. Bizim gücümüz önce inancımız, sonra Türk milletidir. Biz millete şahsi menfaat, yalan, dolan yok diye söz verdik. AKP Türkiye'de adaleti sıfırladı, kimse adalete inanmıyor. Sonları kötü olacak. Hırsızlık, yolsuzluk ve rüşvet olayı vaki bakanları akladılar. Buradan basınımız aracılığı ile bu 4 bakan olayına karşı duran AKP?li vekillere sesleniyorum, sizleri Merkez Parti'ye bekliyoruz. "Ahlaksız, namussuz değiliz" diyenlere kapımız açık. Şimdi Afrika'ya okul açacaklarmış." diyerek konuşmasını sürdürdü.

 

NE İŞİN VAR AFRİKA'DA GEL ÖNCE ÜLKENİN EĞİTİMİNİ KURTAR!!!

 

Karslı AK Parti Hükümetine yaptığı sert eleştirisine devam etti ve "Be birader atanmamış 300 bin öğretmen var, be birader 60 kişilik sınıflarda okuyan öğrencin var, be birader geleceği tehlikede öğrencilerin var. Ne işin var Afrika'da, gel önce ülkenin eğitimini kurtar" dedi. Parti olarak kimseyle kavga etmeyeceklerini dile getiren Karslı, "Cumhuriyet bizim için ara rejim değil, reklam arası değil. Ezilirsiniz Cumhuriyet'in altında. Kurtuluş Savaşı'nın önsözü Çanakkale, aslı kurtuluş, sonucu da Cumhuriyettir. Merkez Parti yeni bir siyaset, milleti ile kavga etmeyen bir parti olacağız." Sıfırdan bu noktaya geldiklerini de sözlerine ekleyen Karslı, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz teşkilat olarak varız, biz artık Türk siyasi hayatında varız. Biz kamuoyunun vicdanı olan basında da varız. Dolayısıyla, başladığımız noktadan geldiğimiz noktaya bakarsak, başta 'İktidar olacağız' dediğimdeki birçok acaba sualinin ortadan kalktığını görürsünüz. Biz parti olarak bir tek kimseye yalan söylemeyeceğimize dair milletimize söz verdik" Genel Başkan Karslı?nın konuşmasının ardından törende parti teşkilatında yer alan partilileri tek tek tanıttı.

 

Karslı daha sonra CHP'den 2 gün önce istifa ederek partilerine katılan milletvekili Ercan Cengiz ile "Balık Ayhan" lakaplı Roman sanatçı Ayhan Küçükboyacı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişiye parti rozetlerini taktı. Merkez Partili rozet takılan isimler arasında,  törende Merkez Partisi'ne katılan  bazı  isimler alfabetik olarak şöyle:

 

İşte Merkez Parti rozeti takılan bazı isimlerin alfabetik olarak listesi

 

Abdulkadir DURAN(AKP) Ahmet FURUNCU(CHP) Ahmet ÖZKAN(CHP) Ayhan Küçükboyacı (Balık Ayhan-Müzisyen) Betül USTA (AKP) Bülent YARAR(MHP) Cavit YILMAZ (YTP) Emine NARİN(CHP) Ercan Cengiz(CHP)  Ercan KELEŞ(AKP) Erkur KAYA Fatih AKGÜN(CHP) Gülten GÖZLEMECİ(AKP) Hakan KOL(AKP) Halis Gülbey KAYA(AKP) Hasan ZEHİR Hikmet ONAY(AKP) Av. Hüseyin ÖZMEN (DP) İbrahim BAYRAKTAR (MHP) İsa GÜVEN (MHP) Kadir ARAS(CHP) Kadir DAĞ(CHP) Kemal AKGÜN(CHP) Kerim ARAS(AKP) Mahmut KOTO(AKP) Mahmut ŞAHİNTÜRK(AKP) Mehmet KILIÇ(AKP) Mehmet ÖZMEN(AKP)  Mehtap YILMAZ (CHP)  Mustafa YILMAZ(CHP) Münevver KURTEL(CHP) Necati GÜNAY(AKP) Nusret DURSUN(AKP) Nusret OZAN(AKP) Osman SARIKAŞLI(CHP) Ömer HASANÇEBİ Rasim KOÇ(AKP) Remzi YILMAZ(DP) Sabri TİFTİK(AKP) Sadık DENİZ(CHP) Sami BEKİROĞLU(AKP) Serkan BÜYÜKÜNAL  Doc.Dr. Seyhan BEYAZ(AKP) Seyithan TAŞKIN(AKP) Talip TEKİN(CHP) Yakup ALACALI(AKP) Yakup KOÇAK(AKP) Yelda AYDEMİR(AKP) Yunus Emre KOLOĞLU(MHP) Yusuf AKTAŞ(AKP) Av. Zekai GÖZLEMECİ(AKP)