BEYLİKDÜZÜ KUZEYİN KAPLANLARI RAKİP TANIMIYOR

İstanbul 2.Amatör Ligi'nin çiçeği burnunda ekibi Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları, oynadığı üç maçı kazanarak liderliğini sürdürüyor.

YURTTAN 12.04.2022 12:52:00
BEYLİKDÜZÜ KUZEYİN KAPLANLARI RAKİP TANIMIYOR

 

Başarılı Teknik Direktör Şerif Kaygısız’ın çalıştırdığı TFF İstanbul Amatör Ligi 6.grupta 9 Puanla lider olan Kuzeyin Kaplanları, 13.Nisan Çarşamba günü Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı' nda saat 17.00 de grupta 5.sırada yer alan Bağcılar G.Gücü ile karşılaşacak.

 

 

İlk maçta deplasmanda Özgenspor’u 1-0, kendi saha ve seyircisi önünde oynanan ikinci maçta Suceyin ve Yeşilyayla'yı 1-0, üçüncü maçta ise yine kendi sahasında Bayrampaşa Yenidoğanspor’u 3-2 yenen bordo-mavili Kuzeyin Kaplanları, deplasmanda oynayacakları 4. maçta da mutlak galibiyet için mücadele edecek.

Başkan Limanoğlu " Asıl Amacımız Türk Futboluna Futbolcu Yetiştirmek" 

Öncelikli amaçlarının yetenekli gençleri bulup onları Türk futboluna kazandırmak olduğunu söyleyen Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları Spor Kulübü Başkanı Hasan Limanoğlu “nüfusu 400 bin civarında olan bir ilçede mutlaka birçok yetenekli futbolcu adayı vardır. İşte bu kardeşlerimizin elinden tutarak hocamız Şerif Kaygısız’ ın yetiştirdiği birer yıldız olarak Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Asıl amacımız bu” dedi.    

Puan Durumu