BEYLİKDÜZÜ NAR HOME OCAKBAŞI RESTAURANT TÖRENLE AÇILDI

Nar Home Ocakbaşı Restaurant Beylikdüzü`nde törenle hizmete açıldı.

ARŞİV 29.03.2014 13:08:00
BEYLİKDÜZÜ NAR HOME OCAKBAŞI RESTAURANT  TÖRENLE AÇILDI

Beylikdüzü Kültür Merkezi yanında yer alan Restaurantın açılış törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, İşçi Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Dr.Coşkun Ege, Beylikdüzü Trabzonlular Derneği Başkanı Ali Osman Esertaş, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük eşliğinde yapılan dualar sonunda açılış kurdelasını Başkan Yusuf Uzun, Dr.Coşkun Ege ile birlikte kesti ve davetlilerle birlikte Urfalı Mehmet Usta' nın yaptığı nefis kebapların tadına baktı.

LEVENT KIRCA DA NAR HOME OCAKBAŞI'NDA KEBAP YEDİ

Seçim çalışmaları nedeniyle Beylikdüzü'nde bulunan İşçi Partisi İBB Başkan Adayı ünlü komedyen Levent Kırca da Nar Home Ocakbaşı Restaurant'ı ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu ve Urfalı Mehmet Usta'nın ocakbaşında pişirdiği mis kokulu kebaptan yedi "Mehmet ustam kebabın çok nefisti, ellerine sağlık acılı şalgamla da iyi gitti hani" diyerek espri yaptı; işletme sahibi Hakan Ege ve davetlilerle sohbet etti.

Biz de www.beyhaber.com ailesi olarak Beylikdüzü'nü yeni lezzetlerle buluşturan Hakan Ege yönetimindeki Nar Home Ocakbaşı Restaurant' ın hayırlı olmasını diliyoruz.