BEYKADER`DE DİLEK AKDEMİR YENİDEN BAŞKAN

BEYKADER de Başkan Dilek Akdemir yeniden başkan seçildi

ARŞİV 7.01.2014 20:04:47
BEYKADER`DE DİLEK AKDEMİR YENİDEN BAŞKAN

Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ile başlayan Genel Kurulda bir konuşma yapan Başkan Dilek Akdemir; konuşmasına babasını ebediyete istirahatgahına uğurlayan Beylikdüzü Belediyesi MHP Meclis Üyesi Halit Tuna ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak başladı.

BAŞBAKANLIK TARAFINDAN DAVET EDİLDİK

Başkan Akdemir 4,5 yıldır Beylikdüzü?nde var olan toplumsal barışa sağlığa destek vermeye çalıştıklarını,gerçek bir STK olabilme gayreti içinde hareket eden bir kuruluş olduklarını ifade ederek " Sırtımızı herhangi bir kurum ya da kuruluşa yaslamadık, çok şükür itibar edilen bir STK` yız. Başbakanlık tarafından Anayasa Platformu`na fikir beyanında bulunmamız için resmi olarak davet edildik." dedi Faaliyet raporu ve bilançonun okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile ibra edildi. Tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi.

Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine oy birliği ile; Dilek AKDEMİR (Başkan), Tayfun ÜNLÜ, Hamit CİLALI, Yasemin GÖREN, Mehmet BERBER seçilirken, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklere de Burhan ÇEÇEN, Hamdi ÖYKE, Emrah GÜMÜŞ, Sermin DAYI ve Fatoş KIDEM seçildiler.

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise; Metin ARICI, Erol ÖZTÜRK, Zeki ŞAHİN, Yedek Üyeliklere de Ahmet ÖZBEK, Ünal KIDEM ve Mehmet YILMAZ seçildiler. MHP İl Genel Meclis Üyesi İskender DURİÇ, söz alarak derneğin faaliyetlerinden son derece memnun olduğunu, BEYKADER Yönetim Kurulu Başkanlığı?na tekrar getirilen Dilek AKDEMİR`i kutladığını ifade ederek "Derneğimizin bütçesini daha yukarılara çıkarmamız gerek, bu konuda hepimize görev düşmektedir.Hep beraber gayret göstermeliyiz" dedi.


Anahtar Kelimeler: arsiv