BESOB Başkanı Arif Tak, BESKOOP başkanlığına talip

BESOB Başkanı Arif Tak, BESKOOP başkanlığına talip

YURTTAN 24.12.2021 11:48:23
BESOB Başkanı Arif Tak, BESKOOP başkanlığına talip

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, BursadaBugün TV ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalarda canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bursa'da yıllardır süregelen Esnaf Sanayi Sitesi'nin tamamlanması için Esnaf ve Sanatkarlar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi BESKOOP'un başkanlığına aday olacağını açıkladı.

BURSA (İGFA) - Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, İGF TV'de Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni ve  İGF Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Aysın Komitgan'ın 'GünAysın' programına canlı yayın konuğu oldu.

BESOB Başkanı Arif Tak, kısa adı BESKOOP olan ve şu anda Erol Köse'nin başkanlığını sürdürdüğü BESOB Esnaf ve Sanatkarlar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin 26 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği seçimli genel kurulunda kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Başkan Tak, Bursa'nın uzun süredir gündeminde olan Esnaf Sanayi Sitesi sorununun talip olacakları yeni yönetimle birlikte çözüme kavuşturmak için mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Bursa'daki örnek esnaf projesinin başka illerde de örnek olduğunu ifade eden Başkan Tak, kooperatife kayıtlı olan 422 ortağa da seslendi.

Başkan Tak, iş başına geldiklerinde meslek gruplarıyla istişare yoluyla ayrı ayrı toplantı yapacaklarını söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=zGApgBaVcm0


Haber Kaynak : İGF