BESNAF`tan Göz ve İşitme Sağlığı Taraması

BESNAF ve Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü işbirliği ile Beylikdüzü`ndeki esnaf ve vatandaşlara ücretsiz göz ve işitme taraması yapılıyor.

BEYLİKDÜZÜ 20.07.2017 15:05:59
BESNAF`tan Göz ve İşitme Sağlığı Taraması

BESNAF Başkanı Cengiz Ataseven yapılan taramalardan şimdiye kadar 1000 den fazla esnaf ve vatandaşın yararlandığını Beylikdüzü'nün birçok noktasında bu taramalara devam edeceklerini söyledi.



Gerçekleştirilen göz taraması kapsamında; renk körlüğü teşhisi, katarakt, göz tansiyonu ölçümü, astiğmat ölçümü ve görme kusurları gibi rahatsızların ön tespitlerinin yapılmakta olduğunu söyleyen Başkan Ataseven, 

 

"Esnaf Derneğimiz ve Beylikdüzü Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü birlikteliği ile gerçekleştirmekte olduğumuz Göz ve İşitme Ön Tanı Bilgilendirme hizmetini bu sefer Adnan Kahveci Mahallemizdeki kapalı Beylik pazarında esnafımızın ve vatandaşlarımız yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Bize desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere bizleri ziyaret eden Belediye Meclis Üyelerimiz Müslüm Akülker ile Turan Serdar Çakmak'a, Belediye Sağlık İşleri Müdürümüz Ali Onur Baştuğ ve sorumlu Bahar Ceylan'a, BEYAŞ Yönetim Kurulu üyesi Şenol Şensoy'a, Pazar sorumlusu Halit Alp' e, dernek yöneticisi arkadaşlarıma ve ilgi gösteren esnafımıza teşekkür ediyorum." dedi.

 

"Esnaf ve Vatandaşlarımız Taramalardan Memnun"

?Başkan Cengiz Ataseven, Atrium çarşısı, İhlas 1.Kısım Büyükçarşı, Beylicium (2 kez), BESNAF Dernek Lokali, Sürmen Center, Paradice AVM ve  Uyum Çarşı'da yapılan taramalardan 1000 den fazla esnaf ve vatandaşın yararlandığını söyledi.

 

Yaptıkları taramalardan vatandaşların memnun olduklarını belirten Ataseven, önümüzdeki günlerde Beylikdüzü'nün farklı noktasında hizmetlere devam edeceklerini de sözlerine ekledi.