Başkan Akgün, Rizelileri yalnız bırakmadı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2 Mart Rize'nin kurtuluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

BÜYÜKÇEKMECE 29.02.2016 12:24:48
Başkan Akgün, Rizelileri yalnız bırakmadı

Büyükçekmece Rizeliler Derneği`nin Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi`nde düzenlediği kahvaltıya katılan Başkan Akgün, “Bugün burada Rizeli hemşehrilerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadım” dedi.

Akgün`den Rizelilere müjde

Rize`nin kurtuluşunun 98. yıldönümü etkinliğinde geçmiş dönem Gümrük ve Tekel Bakanı Tuncay Mataracı, geçmiş dönem Rize Milletvekili Sami Kumbasar ve eski donanma komutanı Oramiral Nusret Güner ile bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Rizelilere yeni dernek yeri içinde müjde verdi.

"Dernekler kültürleri yaşatır"

Başkan Akgün, “Dernekler amacında yürütüldüğü zaman yöresel kültürlerini ayakta tutar ve yeni nesillere aktarır. Büyükçekmece belediye başkanı olarak ilk göreve geldiğim zaman bir tane dernek vardı şimdi ise sonuç ortada. Amaçları doğru olduğu sürece, amacına uygun hizmet ettiği sürece her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayım ve destek veririm" diye konuştu.

Başkan Akgün,horonla sonlanan etkinlik için Büyükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Turgut Berberoğlu ve bütün Rizeli hemşehrilerilerine teşekkür etti.