BAŞKAN AKGÜN ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Dün hayatını kaybeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün'ün annesi Hacı Ayşe Akgün son yolculuğuna uğurlandı.

BÜYÜKÇEKMECE 31.01.2022 17:12:00
BAŞKAN AKGÜN ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

 

 

Dün hayatını kaybeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün'ün annesi Hacı Ayşe Akgün son yolculuğuna uğurlandı.

 

103 yaşında hayatını kaybeden Hacı Ayşe Akgün için Büyükçekmece Kuba Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çelenk gönderdiği cenaze törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Milletvekilleri Mehmet Akif Hamzaçebi, Zeynel Emre, Özgür Karabat, Av.Turan Aydoğan, Sezgin Tanrıkulu, İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz ile siyaset, sanat, spor, ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

İKİ CENAZE İÇİN SAF TUTULDU

 

Törende yaptığı konuşmada annesiyle aynı saatlerde dünürleri Birkan Akyollu' nun yaşamını yitirdiğini söyleyen Başkan Hasan Akgün "Dünürümüz Birkan bey annemden 45 dakika önce rahmetli oldu. Annem bir asırdan 7 sene daha fazla yaşamış 107, 108 yaşında. Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin. Sadece şunu hiç unutmamak lazım; ben annemin hiç ölmeyeceğini zannediyordum."

 

 

Bana "KİMSEYİ EKMEKSİZ BIRAKMAYIN" dedi.

 

" En son Perşembe günü yani 4 gün önce bana nasihatte bulundu. Ayağınızı sıkı tutun, kimseyi ekmeksiz bırakmayın. Kar, kış diye bana nasihatte bulundu, üç gün sonra da rahmetli oldu annem."

 

Hacı Ayşe Akgün cenaze namazının ardından Sefaköy Merkez Mahallesi' nde Aile Kabristanlığı’nda ebedi istirahatgahına defnedilirken Birkan Akyollu’nun cenazesi ise Büyükçekmece Yeni Mezarlığı' nda defnedildi.