BAŞKAN UZUN, ÇARŞAMBA PAZARI'NDA ESNAF VE HALKI DİNLEDİ

Gerçekleştirdiği Pazar ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu kez Çarşamba Pazarı' ndaydı.

ARŞİV 4.07.2013 20:36:00
BAŞKAN UZUN, ÇARŞAMBA PAZARI

Gerçekleştirdiği Pazar ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu kez Çarşamba Pazarı' ndaydı.

 

Başkan Uzun`u pazar esnafı coşkuyla karşıladı. İlçedeki Pazar yerlerini belirli aralıklarla inceleyen Başkan Uzun, ilçede hizmete açılan ve birçok esnafın faaliyet gösterdiği Kapalı Pazar yerini gezerken esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Tezgahları tek tek gezdi

 

Tezgahları tek tek gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Uzun' a vatandaşlar, "Bu hizmetin sunulmasından dolayı son derece memnunuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Uzun ise esnaf ve vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden mutlu olduğunu belirterek, "İlçemizin ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Beylikdüzü halkına hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra da halkımıza elimizden gelen en güzel hizmeti sunma gayreti içerisindeyiz" dedi.

Başkan Uzun`a gezi sırasında Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Beylikdüzü Belediye Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri ve Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarı Ömer Soydan eşlik etti.