Başkan Balcıoğlu’ndan Tekstil İhtisas Gümrüğü teşekkürü

Başkan Balcıoğlu’ndan Tekstil İhtisas Gümrüğü teşekkürü

YURTTAN 17.02.2022 13:43:48
Başkan Balcıoğlu’ndan Tekstil İhtisas Gümrüğü teşekkürü

Yerli ve yabancı markalara ve moda merkezlerine üretim yapan, Türkiye’nin ve Dünyanın tekstil cenneti Kahramanmaraş’a geçtiğimiz günlerde Tekstil İhtisas Gümrüğü kuruldu.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)-Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu Kahramanmaraş’ta Tekstil Sektörünün küresel rekabet gücünün arttığının altını çizerek Kahramanmaraş’a Tekstil İhtisas Gümrüğü kurulmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. 

Başkan Balcıoğlu yaptığı açıklamada: “Dünyanın moda merkezleri için üretim yapan, tekstil ürünleri ihracatı ve tekstil hammaddeleri ithalatında ciddi payı bulunan Kahramanmaraş’ta tekstil ihtisas gümrüğü kurulması ile birlikte sektörün küresel rekabet gücü artıyor. Kahramanmaraş’ın tekstil sektöründeki üretim ve ihracat kapasitesi artacak, gümrük işlemleri daha kısa sürede tamamlanacak. Bu projede bize destek olan Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet MUŞ, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir ÜNAL, Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürü Mustafa GÜMÜŞ başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve Kahramanmaraş İş dünyası adına teşekkür ediyorum.”dedi


Haber Kaynak : İGF