BALIKÇI KENAN’DA İKİ GÜN BOYUNCA ANNELERE BALIK EKMEK ÜCRETSİZ

Balıkçı Kenan Balcı anlamlı günlerde sürdürdüğü etkinliğini Anneler Günü’nde de devam ettirdi.

BEYLİKDÜZÜ 12.05.2024 22:44:00
BALIKÇI KENAN’DA İKİ GÜN BOYUNCA ANNELERE BALIK EKMEK ÜCRETSİZ

 

Balıkçı Kenan Balcı anlamlı günlerde sürdürdüğü etkinliğini Anneler Günü’nde de devam ettirdi. Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde yüzlerce anneye ücretsiz balık ekmek ve içecek dağıtıldı.

Beylikdüzü merkezde bulunan Balıkçı Kenan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde yüzlerce anneye balık ekmek ve içecek dağıtıldı. Çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir gün geçiren anneler Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür etti. 13 Mayıs saat 12.00-17.00 arası balık ekmek ikramı devam edecek.

 

 

İKİ GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ BALIK EKMEK İKRAM EDİLECEK

Yüzlerce anne Balıkçı Kenan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde buluştu. Anneler Günü dolasıyla iki gün boyunca annelere balık ekmek ikram eden Balıkçı Kenan Balcı güne özel açıklamalarda bulundu. “Anneler bizim başımızın tacı” ifadesini kullanan Balcı, “12 Mayıs günü annelerimize balık ekmek ve içecek ikram ettik. 13 Mayıs günüde saat 12.00-17.00 aras ikramlarımız devam edecek. Onların hakkını asla ödeyemeyiz. Onlar bizim başımızın tacı. Bizde onların gününde elimizden geldiği kadar onların yanında durduğumuzu hissettirmek istedik” ifadesini kullandı.

 

 

ANNELERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ

Balıkçı Kenan olarak tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum diyen Balcı, “Annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Annelerimizin kıymetini bilelim. Ben annemi çok özledim. Ama sarılıp özlemimi gideremiyorum. Edirne’den Kars’a bütün annelerimizi tesisimize bekliyorum. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi 13 Mayıs Pazartesi günü de annelere hizmet edecektir” dedi.

SAĞLIKLI YAŞAMIN SIRRI BALIKTA

Balıklar hakkında da bilgi veren Balcı, “Balık anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağıdır. Mutlaka haftada iki gün balık yiyelim. Sağlıklı yaşamın sırrı balıkta. Balık, içinde katkı maddesi olmadan tek besin kaynağı. Doğal ilaç. Özellikle çocuklarımıza ve yaşlılarımıza mutlaka balık tüketmelerini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.