Balbay Beylikdüzü`nde "Dik Duracağım"

CHP den Milletvekili adayı Mustafa Balbay partisinin ilçe Merkez binasında konuştu

ARŞİV 4.01.2014 22:13:00
Balbay Beylikdüzü`nde

Balbay'ı yakından görmek ve dinlemek için gelenlerin bir kısmı içeride yer olmadığından dışarıda kaldı. Mustafa Balbay, yaptığı konuşmada, "Biraz da geç geldim arkadaşlar izin verin şunu da paylaşayım. Bir cenazeden geldim. Acı bir kayıptı. Tabi ben de üzüldüm. Pek çok kişi önce kabul etmedi. Sonunda kabul ettiler. Hukuk hazretleri öldü. Sonunda bunu meclis başkanı da kabul etti. Anayasa "öldü" dedi, "Başınız sağ olsun" dedi" şeklinde konuştu.

Siyasette "Dik duracağım diyalog kuracağım, ama özümden vazgeçmeyeceğim" diyen Balbay  bir "Balbay dili" oluşturacağını söyledi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

"Bir milletvekilinin yapabilecekleri bellidir. Ben milletvekilliğini sizlerle yapacağım. Olabildiğince sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Belki sizlerden yükselen sese ben destek vermeye çalışacağım. Birlikte başaracağız".

Kendisine eleştiriler geldiğini söyleyen Balbay, bu konuda "Sen öteki partilerle uzlaşmaya mı çalışıyorsun? Ben hiç bir partiyle değil toplumun her kesimi ile uzlaşmak istiyorum. Silivri'den Hasdal'a, Sincan'dan Mamak'a İzmir cezaevinde Maltepe cezaevine kadar bütün tutsakların serbest bırakıldığı gün işte o zaman kendimi tam manasıyla özgür hissedeceğim" dedi.

www.beyhaber.com