AV.TAŞKIN ÖZER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Uzun bir süredir kulislerde CHP Beylikdüzü Başkanı olacağı konuşulan Av.T.Taşkın Özer aday olduğunu açıkladı

BEYLİKDÜZÜ 27.11.2015 23:34:00
AV.TAŞKIN ÖZER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başkanlığa aday olduğunu CHP Beylikdüzü İlçe binasında açıklayan Avukat Turan Taşkın Özer, yapmış olduğu konuşmada Beylikdüzü’nde şimdiye kadar elde edilemeyen yerel iktidar başarısını elde ettiklerini söyledi.

Salonu dolduran CHP li gençlerin "Gençlik seninle Başkan ilerle" şeklindeki sloganları karşısında sık sık sözlerini kesmek zorunda kalan Av.Özer konuşmasını "siyaset hayatının her zaman içinde olmayı ve en önemli noktasında olmaya karar verdim." şeklindeki sözleriyle sürdürdü.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hukuk danışmanlığını yaptığına da değinen Özer, "CHP'nin mensubu olmaktan bugüne kadar her daim gurur duydum. Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerine, Cumhuriyet' in temel değerlerine yönelik saldırıların giderek artması sebebiyle gerek ülkemizin, gerek birey olarak bizlerin ileride yaşaması muhtemel tehlikeleride ön görerek siyasetin içinde olmaya karar verdim. Bu doğrultuda 2010 yılının Haziran ayında CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nün bu büyük ailenin bir üyesi oldum”

 

Beylikdüzü'nde yakaladığımız başarıyı devam ettirmek ve çıtayı daha da yukarı taşımak için aday oldum

 

"Geriye dönüp baktığımızda hedeflerimizi ne denli isabetli belirlemiş olduğumuzu görüyorum. Çalışmalarımızın tamamını bu hedeflere yönelik yürütttüğümüzü görüyorum. Öyle ki bu güçlü örgüt yapımızla Beylikdüzü'nde bugüne kadar elde edilemeyen yerel iktidar başarısını da elde ettik ve İstanbul'un hatta tüm Türkiye'nin gündemine oturduk. Siyasi arenada artık bizden söz ediyorlar ve bundan sonra bizden daha çok söz edeceklerine olan inancım tamdır.İlçe Örgütümüzün başarılı çalışmaları hız kesmeden kesintisiz şekilde devam edecek,  genç yol arkadaşlarım özellikle sizlere söylüyorum. Bu uzun soluklu yolda CHP örgütünden bu aileden yetişmiş siyasi kadroların ileride ülke siyasetine pozitif katkıları olacak, hatta ülke siyasetine damga vuracak. Çıtayı yükseğe taşıyacağız Ben ilçemizde yakaladığımız başarıyı devam ettirmek ve çıtayı daha da yukarı taşımak için aday oldum"

 

Beylikdüzü İlçe Kongresi 5 Aralık 2015 tarihinde yapılacak

Turan Taşkın Özer kimdir?

Av.Taşkın Özer 16.04.1980 yılında Ankara’da doğdu. İlköğrenimini Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu Hopa-Artvin‘de, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul Kültür Koleji (İngilizce Hazırlık sınıfı) ve Bahçelievler Adnan Menderes Anadolu Lisesi' nde tamamladı. Üniversite öğrenimini 1999-2003 yılları arasında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayarak serbest avukat olarak meslek yaşantısına başladı. 2010 yılı Haziran ayında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Sırasıyla CHP Beylikdüzü Yerel Yönetimler Komisyonu üyeliği ve Hukuk Komisyonu üyeliklerinde bulundu. 18.03.2012 tarihinde yapılan CHP Beylikdüzü 2. Olağan Genel Kurulu ile CHP Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 22.11.2014 tarihinde yapılan CHP Beylikdüzü 1. Olağanüstü Genel Kurulu ile CHP Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak yeniden seçildi. Hali hazırda serbest Avukatlık mesleğine, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ana kademe Hukuktan sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam etmekte olan Turan Taşkın Özer, aynı zamanda CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığını temsilen Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu üyeliği ve Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Başkan Hukuk Danışmanlığı görevlerini de sürdürmektedir. 2010 yılı Eylül ayından bu yana evli olan Turan Taşkın Özer iyi derecede İngilizce bilmektedir.