BİZİM BEYLİKDÜZÜ VAKFI BOŞ DURMUYOR

Bizim Beylikdüzü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı kahvaltılı bir programda gazetecilerle biraraya geldi

BEYLİKDÜZÜ 9.04.2017 14:08:38
BİZİM BEYLİKDÜZÜ VAKFI BOŞ DURMUYOR

Beykent bulunan Vakıf Merkezi` nde bir grup yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu kahvaltılı toplantıda gazetecilerle biraraya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman, vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

"150 öğrenciye burs verdik bu sayıyı 250 ye çıkaracağız"

60 kişiden oluşan yönetim kurulu üyesiyle önemli çalışmalara imza atan vakfın şimdiye kadar 150 öğrenciye burs verdiğini ve bu sayıyı önümüzdeki yıl 250 ye çıkarmak arzusunda olduklarını söyleyen Kahriman "Daha güzel, daha yaşanılır, dayanışma duygusu oluşmuş ve Beylikdüzü'nü benimsemiş insanların çoğalması adına önemli  ve güzel çalışmalar yaptık. bu temelde attığımız adımlara yenilerini ekleyerek ikameti Beylikdüzü olan ve yardıma ihtiyacı olan öğrencilere ayrım yapmadan katkı sunuyoruz”dedi. 

"Bizler şimdilik köprü görevini yürütüyoruz"

Konuşmasını "Bizler vakıf olarak şimdilik köprü görevi yapıyoruz" şeklinde sürdüren Kahriman şu ifadeleri kullandı

"Hayır severler iş adamlarımızdan alınan paraları alıp kasamıza koymak ve buradan dağıtmak yerine burs ihtiyacı olan öğrencilerimizi araştırıyor ve yaptığımız çalısmalar sonucu kaç kişiye  burs verileceğini tesbit ediyoruz. Bize burs talep eden kardeşlerimizin isimlerini bu iş adamlarımıza vermek suretiyle buluşturuyor, böylelikle daha hızlı ve daha çok öğrencimize burs verdirme imkanı yakalamış oluyoruz. " 

 


Anahtar Kelimeler: