Başkan İmamoğlu Sivas`ta

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Sivas ziyaretleri kapsamında Vali Davut Gül’ü ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.

BEYLİKDÜZÜ 7.01.2017 13:21:02
Başkan İmamoğlu Sivas`ta
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Belediye meclis üyeleri, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın`ı ziyaret etti.

Önce Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın`ı ziyaret eden, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve meclis üyeleri Başkan Aydın`dan Sivas hakkında bilgi aldı.

Başkan Aydın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İmamoğlu ve heyete teşekkür etti.

Daha sonra Vali Gül`ü makamında ziyaret eden İmamoğlu ve beraberindeki heyet burada Vali Gül ile bir süre sohbet etti. Başkan İmamoğlu, Sivas`a kültürel bir gezi düzenlediklerini söyledi. Beraberindeki meclis üyesi iş adamlarının da Sivas`ın potansiyelini yerinde gördüğünü vurgulayan İmamoğlu, gezi programları kapsamında il protokolüne de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Vali Davut Gül de Sivas` ın herkes tarafından mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu, görülmediği takdirde ise çok şeyin eksik kalacağını vurguladı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade etti.
 

Anahtar Kelimeler: