ÖĞRETMENLER DENİZ CANLILARI MÜZESİ`Nİ GEZECEK

Beylikdüzü'nde yer alan ve herkesin ilgi gösterdiği dünyanın ilk ve tek Deniz Canlıları Müzesi`ni 23 Kasım'da öğretmenler ziyaret edecek.

BEYLİKDÜZÜ 21.11.2016 21:00:24
ÖĞRETMENLER DENİZ CANLILARI MÜZESİ`Nİ GEZECEK

İstanbul`un tanınmış balıkçılarından Balıkçı Kenan’ın (Kenan Balcı) Beylikdüzü’nde kurmuş olduğu ve her gün ziyaretçi akınına uğrayan Deniz Canlıları Müzesi`ni bu kez öğretmenler ziyaret edecek.

Öğretmenler, 23 Kasım Çarşamba günü müzede yer alan yüzlerce deniz canlısının mumyalanmış halini yakından görecek ve ardından balık ekmek yiyecek.

İstanbul’un tanınmış balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı, 1980’li yıllardan günümüze kadar yüzlerce deniz canlısı türünün mumyasını ve binlerce deniz materyalini biraraya getirerek kurmuş olduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde öğretmenlerin yapacakları ziyaret öncesi müzeye mumyalanmış yeni balık türlerini de ekledi.

"Tüm Öğretmenler Davetlimizdir"

24 Kasım Öğretmenler Günü’ nün önemine değinerek “Her yıl olduğu gibi bugünü öğretmenlerimizi tesisimizde ağırlamayı planladık. Tesisimizin kapıları, her nerede görev yapıyor olursa olsun tüm öğretmenlerimize sonuna kadar açık” şeklinde konuşan Kenan Balcı, 23 Kasım Çarşamba günü 15.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan programa tüm öğretmenlerin davetli olduğunu belirtti.

Programa Beylikdüzü ve çevre ilçelerden çok sayıda öğretmenin katılacağı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: