BEYLİKDÜZÜ HALKININ MALINI PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ"

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Beylikdüzü'nde FETÖ Operasyonunda el konulan iki yurt binasının Ensar Vakfı'na devredilmesini yüzlerce vatandaşla birlikte protesto etti.

BEYLİKDÜZÜ 6.11.2016 17:28:56
  BEYLİKDÜZÜ HALKININ MALINI PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ

CHP’LİLER İKİ YURT BİNASININ ENSAR VAKFI’NA DEVREDİLMESİNİ PROTESTO ETTİ!

Eyleme basın açıklaması yaparak destek veren CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “Bugün Ensar Vakfı’na peşkeş çekenler, dün de FETÖ’ye peşkeş çekiyordu. Biz halkın malını kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” diye konuştu.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Beylikdüzü’nde kamu kurumlarının bina sıkıntısı bulunurken FETÖ Operasyonu’nda el konulan iki öğrenci yurdunun Ensar Vakfı’na devredilmesini protesto etti.

Ensar Vakfı’na devredilen Yakuplu’daki yurt binasının önünde gerçekleşen eyleme, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, PM üyesi yirmiüçüncü dönem Milletvekili Süleyman Çelebi ve ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Gülsüm Kaya da katılarak destek verdi.

Özer “Halkın malının Ensar Vakfı’na verilmesini ayıplıyorum”

Beylikdüzü’nde fiziki yetersizlik noktasında birçok sıkıntı yaşayan kamu kurum ve kuruluşları varken iki yurt binasının Ensar Vakfı’na verilmesini kınadıklarını belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, “Doğru her zaman tektir. Beylikdüzü’nde kamu, kurum ve kuruluşlarının hangisine gitsem çalışma şartlarının, fiziki imkânların yetersiz olduğunu dinliyorum. İlçede böyle bir ihtiyaç varken FETÖ terör operasyonlarında el konulmuş iki yurt binasının, kamu malının Ensar Vakfı’na verilmesini kınıyor ve ayıplıyoruz” şeklinde konuştu.

Altay “15 Temmuz Şehitleri’nin kemikleri sızlıyor”

Kamu malının Ensar Vakfı’na peşkeş çektirmeyeceklerini vurgulayan CHP Grup başkan Vekili Engin Altay ise iktidara sert sözlerle yüklendi. “Bugün Ensar’a peşkeş çekenler, dün de FETÖ’ye peşkeş çekiyordu” diyen Altay, “15 Temmuz’da verdiğimiz şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Onlar bu yüzden şehit olmadı. Onlar Türkiye Cumhuriyeti için demokrasi için şehit oldular. Bir diktatör bozuntusunun ülkede her şeye tek başına karar vermesi için değil. Bu anlayışı şiddetle kınıyorum. Neden Ensar Vakfı’na peşkeş çekiliyor. Bu Ensar sevgisi nereden geliyor? “şeklinde sert sözler sarf etti.

Şeker " Takipçisi olacağız "

Karaman’daki tecavüz davalarıyla gündem olan Ensar Vakfı’na iki günde iki yurt binasının devredilme gerekçesini Meclis’e soru önergesi olarak verdiğini belirten CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker de, halkın malının halktan kaçırılmasına müsaade etmeyeceklerini, sürecin takipçisi olacaklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: