Tarakçı'dan Başkan Damat'a "Neden Hesap Sorup Görevden Almadınız?"

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi

BEYLİKDÜZÜ 22.10.2016 20:37:00
Tarakçı

Beylikdüzü Lochka Cafe Restaurant`ta gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Av.İsmail Damat Beylikdüzü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, bu arada gazetecilerin sorularına da cevaplar verdi.

Ali Tarakçı "Neden Sessiz kaldınız ve Gereğini Yapmadınız?" dedi

Gazeteci Ali Tarakçı, 17 Temmuz`da yaşanan darbe girişiminden üç gün sonra Gazetemistanbul ofisini basan AK Parti mensubu kişilerin aradan üç ay geçmesine rağmen görevden alınmaması ve ceza verilmemesine seyirci kalındığını belirterek "15 Temmuz`da milli iradeye karşı zorbalık kalkışmasına laf söylerken bu bölgede 2005 yılından bu yana; bölgede, özellikle Beylikdüzü`nde günlük yayın yapan gazetenin merkezi parti üyeleriniz ve parti görevlisi olan kişilerdir.Neden bugüne kadar gereğini yapmadınız ? Bununla ilgili olarak neden bir şey yapmıyorsunuz, neden sessiz kalıyorsunuz ? Gazetemizi basanların başı şu anda sizin yanınızda oturuyor " dedi.

Tarakçı`nın bu sözleri karşısında AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İsmail Damat ise mahkum olana kadar herkesin masum sayılacağını belirterek "bizim masamızı işaret ederek benim gazetemi basan mafyanın başı sizin gençlik kolu başkanınızdır demenizi kabul etmiyorum. Bu sizin iddianız. Söylerken aynı zamanda suç isnatında da bulunmaktan çekinelim. Bu hukuksal bir ilkedir. Gazetenize yönelik gerçekleştirilen eylemin üzerinden yaklaşık 1 saat geçmişti veya geçmemişti benim de aynı zamanda hemşehrim olan sizin ortağınız Mehmet Mert beyin mesajı üzerine ki herkese attığı mesaj sonrası ilk arayıp geçmiş olsun dileyenlerin başında geliyorum" şeklinde karşılık verdi.

Başkan Av.Damat, ayrıca meselenin hukuka intikal ettiğini ve sürecin hep birlikte beklenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.