DENİZ GEZGİN TOPRAĞA VERİLDİ

Uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata veda eden CHP Beylikdüzü üyesi Deniz Gezgin ebediyete uğurlandı

BEYLİKDÜZÜ 23.07.2016 07:45:24
DENİZ GEZGİN TOPRAĞA VERİLDİ

Deniz Gezgin, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii` nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kavaklı Yeni Mezarlığı` nda eşinin yanına defnedildi.

Gezgin` i son yolculuğunda CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Dr.Ali Şeker, CHP İstanbul 3.Bölge eski milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır,Av.Osman Çelikkol,Gürpınar Belediye eski Başkanı Mustafa Göçküncü, ailesi, yakınları, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Bir süre önce beyin ameliyatı olan ve Arnavutköy Devlet Hastanesi`nde tedavi görürken aramızdan 48 yaşında ayrılan Deniz Gezgin, Beylikdüzü CHP` nin çeşitli kademelerinde görev almıştı.

KÜÇÜK EYLÜL`Ü ANNESİZ BIRAKAN ÖLÜM,

BU KEZ DE BABASIZ BIRAKTI

Üç yıl önce annesi öğretmen Nihal Gezgin`i ebediyete uğurlayan küçük Eylül Su Gezgin şimdi de babasını kaybettiği annesinin yanına uğurladı.

DENİZ GEZGİN EŞİNE KAVUŞTU

Partili partisiz herkes tarafından çok sevilen Gezgin üç yıl önce toprağa verdiği eşine olan özlemini "seni çok özledim" sözleriyle sık sık tekrarlıyordu.

 HABER: Oğuz CEVHER