SICAKTAN BUNALANLAR BÜYÜKÇEKMECE`Yİ TERCİH ETTİ

Termometrelerin hava sıcaklığını 30 derece ve üzerinde gösterdiği İstanbul`da sıcaklardan bunalan vatandaşlar soluğu Büyükçekmece sahillerinde alıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 12.07.2016 21:59:29
SICAKTAN BUNALANLAR BÜYÜKÇEKMECE`Yİ TERCİH ETTİ

Büyükçekmece, Ramazan Bayramı’nda tatile gidemeyen İstanbulluların en fazla tercih ettikleri yer oldu. 

İstanbullular, Büyükçekmece sahillerine akın etti.

İstanbul`da denize girilebilen en iyi sahillerden olan Büyükçekmece sahilleri, bayram tatili boyunca "iğne atsan yere düşmeyecek" tabirini doğrular nitelikteydi.

BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL`UN BODRUM`U

Büyükçekmece, Kordonboyu, Kumburgaz, Celaliye ve Güzelce sahilleri kolay ulaşımı, ekonomik fiyatları ve temiz sahilleri ile İstanbul`un Bodrum`u olma yolunda ilerliyor. Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde il dışına çıkma imkanı bulamayan İstanbullular bu kez de tercihlerini Büyükçekmece`den yana kullandılar.

B.Çekmece Sahili Bu yıl da hareketli

Sahilleri akına uğrayan Büyükçekmece`de esnafın da yüzü güldü.

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri ise, bayram tatilini Büyükçekmece`de geçiren vatandaşların huzur, güvenlik sağlıklı zaman geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldı.

"İstanbul`un ender sahillerinden"

Büyükçekmece`de yaz mevsiminde nüfusun 3-4 kat arttığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "İstanbul`un denize girilebilen ender sahillerinden olan Büyükçekmece, mavinin ve yeşilin buluştuğu doğasıyla İstanbulluların ilk tercihleri arasında yer alıyor" dedi. Büyükçekmece`yi tercih eden tatilcilerin güvenliği için Belediye tarafından oluşturulmuş olan sahil zabıta ve can kurtaran ekipleriyle de 7/24 halkın huzuru için çalıştıklarını belirten Başkan Akgün, "Ayrıca, her türlü sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Büyükçekmece sahilinde aldığımız güvenlik önlemleri de halkımızı rahatlatıyor" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: