MİLLETVEKİLİYLE BAŞKAN ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Dr.Ali Şeker, Albatros konusundaki basın toplantısında kendisine suçlamalarda bulunan CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün`e sosyal medya aracılığı ile cevap verdi.

BÜYÜKÇEKMECE 24.06.2016 08:36:00
MİLLETVEKİLİYLE BAŞKAN ARASINDA  SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Dr.Ali Şeker, CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün`ün birkaç gün önce Albatros ile ilgili yapmış olduğu basın toplantısında kendisine yönelik yapmış olduğu suçlamalara sosyal medya aracılığı ile cevap verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün basın toplantısında “Halkı yanıltan kişilerin amaçları yeşil ve çevre meselesi değil, Hasan Akgün’ün koltuğudur. Bu işin başını çeken CHP Milletvekili Ali Şeker ve yandaşları benim değişmez birkaç muhalifimdir. Hedefleri burada benim koltuğumdur. Büyükşehir Meclisi’ndeki son değişiklikte ret oyu kullanan, Hüseyin Sağ, Esin Hacıalioğlu ve Ferhat Epözdemir de bu muhaliflerin uzantısı olmakla beraber Büyükşehir Belediye meclisine gelen toplum ve şehrin menfaatine dönük tüm kararlara da muhalefet eden kişilerdir.” demişti.

CHP Milletvekili Ali Şeker de Akgün`ün bu sözlerine sosyal medya hesabında şu sözlerle cevap verdi.

"Yalan" bazıları için yaşamlarını biçimlendiren kendilerini tanımlayan ve yerli yersiz kullanılabilen sıradan bir kelime olabilir. 48 yıllık yaşamımın herhangi bir anı için "yalan söylüyor" ifadesi asla ve asla kabul edemeyeceğim bir iftiradır. Bunu, bana yönelik olarak söyleyeni müfteri konumuna düşürür Şahsıma yönelik kimsenin böyle bir iftira atmaya ve böyle bir şey söylemeye hakkı da, haddi de yoktur.

Ayrıca, Gezi’ye "darbe" yapıyorlar diyenlerle "koltuğuma darbe yapıyorlar" diyenler arasında siyaset yapma biçimi ve taktikleri açısından da hiçbir fark yoktur. Şahsıma yönelik bu saldırı karşısında hem parti hukukunun işletilmesi, hem de kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gereğini yapacağım. Ülkemizi karanlığa sürükleyen faşist diktatörlükle mücadele mutlak önceliğimdir. Ancak halkın ortak varlıklarını, çevreyi, doğayı koruma adına "saldırı nereden gelirse gelsin" üzerime düşeni bundan sonra da geri adım atmayacağımı kamuoyuna saygıyla bildiririm.”

Dr.Ali Şeker

İstanbul Milletvekili