MEVLÜT ASLANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, vefatının ikinci yılında Büyükçekmece`deki kabri başında anıldı

BÜYÜKÇEKMECE 17.05.2016 11:07:42
MEVLÜT ASLANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

CHP`nin 22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM`de görev yapan, 24. dönemde de İstanbul Milletvekilliği görevini sürdürürken yaşamını yitiren Ferit Mevlüt Aslanoğlu kabri başında anıldı.

Ferit Mevlüt Aslanoğlu`nun Büyükçekmece Yeni Mezarlık`taki kabri başında gerçekleştirilen anma töreninde mevlit okutuldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuşmasında "Mevlüt ağabey, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütevazi kişiliğiyle örnek bir siyasetçiydi. Dur durak bilmeden çalışan tam bir halk adamıydı. Yaptığı hizmetler asla unutulmayacaktır. Saygı ve özlemle anıyor, yüce Allah`tan rahmet diliyorum" dedi.

Mevlüt Aslanoğlu`nu anma törenine oğlu Erdem Aslanoğlu, CHP Meclis Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP İstanbul eski milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: