ÇUHADAROĞLU AİLESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Sevim Çuhadaroğlu ve ailesi tarafından Beylikdüzü'nde yaptırılan ilkokul, ortaokul ve çok amaçlı spor salonu törenle hizmete açıldı

BEYLİKDÜZÜ 13.05.2016 13:21:17
ÇUHADAROĞLU AİLESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Adnan Kahveci Mahallesi Ender Sokakta bulunan okulların açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, birer konuşma yaparak teröre lanet mesajları verdi.

"TERÖRÜ LANETLEDİLER"

İstanbul Valisi Vasip Şahin, konuşmasında dün İstanbul Sancaktepe`de meydana gelen patlama ve bugün Hakkari`de meydana gelen olayı lanetle kınadı ve " hain odakların inşallah bir daha bu tür eylemlere tenessüp edemeyecek hale gelmelerini diliyor ve bugün yitirdiğimiz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah`tan rahmet diliyorum milletimizin başı sağ olsun." dedi.
Çuhadaroğlu ailesinin Beylikdüzü ilçemize hediye kazandırdığı eserlerin açılışı için ilçede olduklarını da belirten Vali Şahin konuşmasını "Gerçekten çok güzel çok anlamlı 2 okulumuz ve bir de spor salonumuz ilçemize ve bu bölgeye değer katmıştır. Sevim hanıma, Çuhadaroğlu ailesine teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da konuşmasına terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlere rahmet dileyerek başladı, "Bugün burada bu etkinlikle teröre de cevap veriyoruz. Biz buradayız ve eğitimimize güzel işlerimize hayırlı işlerimize devam ediyoruz mesajını vermiş oluyoruz. Çuhadaroğlu ailesine ve hanımefendiye çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışa törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İlçe Kaymakamı Adem Ünal, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı,Sevim Çuhadaroğlu ile ailesi, parti temsilcileri,muhtarlar,STK temsilcileri,öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

 

 


Anahtar Kelimeler: