LİDERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Yerel Basın Birliği Derneği ve Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi Ortaklığında Gerçekleştirilen 2. Kişisel Gelişim Ve Etkili Liderlik Eğitimi başarıyla sonuçlandı

BEYLİKDÜZÜ 13.03.2016 17:29:10
LİDERLER SERTİFİKALARINI ALDI

60 lider sertifikalarını alırken, eğitimlerin aralıksız devam edileceğinin altı çizildi. Yerel Basın Birliği Derneği, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Güven Avcı ortaklığında ve Beylikdüzü Eğitim ve Yönetim Akademisi, Selant Gayrimenkul Sebahat Saymaz, Başyapıt A.Ş. Nihat İzsiz, Fikir Fabrikası Mustafa Karayün, Dr. Ayla Savaş Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın ve TÜGVA Beylikdüzü Şubesi işbirliği ile 10-11-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kişisel Gelişim ve Etkili Liderlik Eğitimi” yapılan sertifika töreni ile sona erdi.

Hayat boyu eğitime devam

Türkiye’de yaklaşık 30 ilde temsilciliği ve 3 ilde resmi şubesi bulunan Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün önderliğinde başlatılan eğitim seminerlerine iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı isimler katıldı.

Gelecek nesillerin eğitim ile medeniyet seviyesine çıktıklarının altını çizen Karayün, “ genç, yaşlı, işadamı, siyasetçi, kadın, erkek demeden eğitim her yaşta alınması gereken gıda gibidir. Yerel Basın birliği olarak Milli Eğitim Bakanlığı`nın Hayat boyu öğrenme modüllerine uygun olarak vereceğimiz eğitimler Beylikdüzü Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin desteği ile devam edecektir. Yapılacak eğitimler yerel ve sosyal medya üzerinden duyurulacaktır” dedi.

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven Avcı ve Dr. Ayla Savaş Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın tarafından verilen eğitim sürecinde etkili liderlik ve beden dili kullanımı hakkında bilgi alan ve başarı dolu bir eğitim sürecini tamamlayan 60 lider sertifika almaya hak kazandı.

Mesleki gelişime önem veriyoruz

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Kişisel Gelişim eğitimlerinde 2. Liderlik kursunu başlatmış olmanın verdiği heyecanı şu kelimelerle ifade etti. Karayün “ Hayat boyu öğrenmenin önemini biliyoruz. Özellikle mesleki alanda her daim işimize yarayacak olan beden dili, kişisel gelişim ve etkili liderlik modüllerinden oluşan eğitim ağımızı ile bu tür kursları açmaya devam edeceğiz. 2016 yılında yapmayı planladığımız yeni eğitimler için ön kayıtlarımız açıktır ” dedi. Desteklerinden dolayı sponsorlara plaket takdiminin yapıldığı tören sonrası, sertifikalar liderlere takdim edildi ve objektiflere yansıyan toplu resim ile sona erdi.

Haber: Yerel Basın Birliği Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: