CAN GÜVENLİĞİ İÇİN ASANSÖR BAKIMI ŞART

Büyükçekmece Belediyesi,apartman ve sitelerde asansörlerin yıllık kontrollerinin yapılmasının yasal zorunluluk olduğunu ve can kaybı yaşanmaması açısından kontrollerinin mutlaka yapılması gerektiğini hatırlattı

BÜYÜKÇEKMECE 18.02.2016 22:42:53
 CAN GÜVENLİĞİ İÇİN ASANSÖR BAKIMI ŞART

ASANSÖRLERİN YILLIK FENNİ MUAYENELERİ HAKKINDA DUYURU

1) Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği gereği asansörlerin yıllık kontrollerinin yapılması zorunlu hale getirilmiştir.

2) Asansörünüzün yıllık kontrolünü yaptırmak için belediyemiz tarafından görevlendirilen KBM (Kalite Belgelendirme Merkezi) `ye başvurmanız gereklidir.

3) Belediyemiz asansör yıllık kontrolleri için TÜRKAK ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Akreditasyonu yapılmış KBM (Kalite Belgelendirme Merkezi) `yi görevlendirmiştir.

4) Bina / Site yöneticisi: Asansörün güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla ayda en az bir defa düzenli olarak bakımını yaptırmaktan ve kullanıcıların can ve mal güvenliğinin tam olarak sağlanması amacı ile gerek kullanım hatalarından, gerekse harici müdahalelerden meydana gelebilecek tehlikelerin önlenmesi için yılda en az bir kere asansörlerin yıllık kontrollerini yaptırmaktan sorumludur.

5) Başvuru için iletişim bilgileri:

BAŞVURU

Talatpaşa Mah. Pazaryolu Cad. Sedai Plaza Kat:2 Daire:27 Esenyurt/İSTANBUL Tel: 0212 853 83 43

e-mail: info@kbm.com.tr

online başvuru: www.kbm.com.tr


Anahtar Kelimeler: