Sevgi tuvallere yansıdı

Sevgi tuvallere yansıdı Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Ekber Yeşilyurt Atelyesi`nin "Sevgi" temalı resim sergisi Atirus AVM`de Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün katılımıyla açıldı

KÜLTÜR-SANAT 15.02.2016 12:48:53
Sevgi tuvallere yansıdı

"Günün anlamına uygun" Serginin açılışından önce konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 14 Şubat Sevgi Günü kapsamında belediye olarak çok renkli etkinlikler planladıklarını ancak son günlerde ardı ardına gelen şehit haberleri nedeniyle etkinliklerin iptal edildiğini belirterek; "14 Şubat Sevgi Günü kapsamında bu anlamlı güne uygun, sevgiyi temel alan resim sergisinde eserleri bulunan tüm ressamlarımızı kutluyor, teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

5 Mart`a kadar açık kalacak Başkan Akgün, Ekber Yeşilyurt Atelyesi`ne Büyükçekmece`nin kültür ve sanat yaşamına yaptıkları katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür etti. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından sergideki 40 ressamın eserlerini tek tek inceleyen Başkan Akgün, resim çalışmalar hakkında Ressam Ekber Yeşilyurt`tan bilgi aldı. 14 Şubat Pazar günü Atirus AVM`de açılan sergi, 5 Mart Cumartesi akşamına kadar gezilebilecek.


Anahtar Kelimeler: