Büyükçekmece'de Türk Sanat Müziği Şöleni

Türk sanat musikisi sevenler Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Mimarsinan Musiki Derneği Korosu konseriyle unutulmaz bir musiki şöleni yaşadı.

BÜYÜKÇEKMECE 19.01.2016 10:45:28
Büyükçekmece

Türk sanat musikisi sevenler Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Mimarsinan Musiki Derneği Korosu konseriyle unutulmaz bir musiki şöleni yaşadı.

Büyükçekmeceli sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konsere Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu da katıldı.

İki bölümden oluşan konser yaklaşık 3 saat sürdü. TRT sanatçısı bestekar Mukaddes Yorgun’un da solist olarak seslendirdiği eserler seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konsere katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin koro şefi Serkan Ün’e teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin koro ve seyircilere yönelik yaptığı konuşmada, “Bu akşam seslendirmiş olduğunuz eserler hepimizin yüreğinde, gönlünde iz bırakmış eserlerdir. Büyükçekmece’nin bir kültür ve sanat şehri olması tesadüfi değildir. Hem icracı hem de dinleyici olan Büyükçekmeceliler, işte sizlerin harika katkıları, sizlerin çabalarıyla kültür ve sanatta en öndeyiz”  dedi.


Anahtar Kelimeler: