Çocuklar Beyşehir`i Kitapla Tanıyacaklar

Beyşehir Belediyesi,"nin ilkokul öğrencilerinin ilçenin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini daha yakından tanınması amacıyla hazırlattığı "Küçük Gezgin Beyşehir"de kitabı mahallelerde dağıtılmaya başlandı

YURTTAN 16.01.2016 01:39:55
Çocuklar Beyşehir`i Kitapla Tanıyacaklar

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, meclis üyeleri Mahmut Yılmaz, Mustafa Soylu, Nilüfer Kaya ile okulları ziyaret ederek, 80 sayfalık kitabı öğrencilere hediye etti.

İlçeye bağlı Gölkaşı, Akburun, Sadıkhacı, Emen ,Yenidoğan, Üçpınar, Damlapınar ve Doğanbey mahallelerinde öğrencilerle biraraya gelen Özaltun, çocuklarla sohbet edip, isteklerini dinledi. Özaltun, Gölkaşı Mahallesi`ndeki ilkokul öğrencilerine daha önce verdiği okul çantası sözünü yerine getirdi. Beyşehir Belediyesi olarak milli eğitim camiasının ve öğrencilerin bugüne kadar her zaman yanında olduklarını belirten Özaltun, "Biz her zaman şunu söylüyoruz; geçmişinizi bilin, değerlerinizi öğrenin, onlara sahip çıkın ve geleceğe emin adımlarla yürüyün. Yeter ki sizler okuyun, çok çalışın. Bizler de elimizden gelen her türlü desteği sizlere vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: