BAŞKAN HAZİNEDAR GAZETECİLERLE PEDAL ÇEVİRDİ

Gazeteciler 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü`nde önce pedal çevirdi sonra mangal partisi ile stres attı

YURTTAN 10.01.2016 23:56:47
BAŞKAN HAZİNEDAR GAZETECİLERLE  PEDAL ÇEVİRDİ

Beşiktaş Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, basın mensupları için ‘Özgürlüğe Pedal Çeviriyoruz’ İsimli bisiklet turu düzenledi.

Basın mensupları Dolmabahçe Meydanı’nda biraraya gelip bisikletlerine binerek Bebek Sahili’ne kadar pedal çevirdi.

Bisiklet turunda  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da basın mensuplarıyla birlikte pedal çevirdi.Bebek Sahili’nde son bulan bisiklet turu sonrasında ise basın mensupları Arnavutköy sahilinde kendileri için hazırlanan sucuk ekmek ve köfte ekmeklerden yiyerek özel günlerini kutladı, mangalın başına geçerek gazetecilere kendi elleriyle ikramlarda bulundu. 

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Basın mensuplarını bu anlamlı günde misafir etmiş olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “ Gazeteciliğin yaşadığı olumsuz koşulların, buna dair yapılacak eleştirileri her şeyi bir kenara bırakıp biraz olumlu güzel bir gün yaşayalım istedik. Çalışan, maalesef çalışamayan gazeteci arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirelim istedik. Beşiktaş’ta gazeteci arkadaşlarımızla çok güzel bir gün geçireceğiz. Ben çalışan gazeteciler gününde onları kutluyorum’ şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: