Akgün Ailesi`nden büyük vefa

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve kardeşlerinin Büyükçekmece Mimarsinan`da anneleri adına yaptırdıkları Hacı Ayşe Akgün Aile Sağlığı Merkezi bölge halkına sağlık hizmet veriyor

BÜYÜKÇEKMECE 24.02.2016 23:21:00
Akgün Ailesi`nden büyük vefa

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve kardeşlerinin Büyükçekmece Mimarsinan'da anneleri adına yaptırdıkları Hacı Ayşe Akgün Aile Sağlığı Merkezi bölge halkına sağlık hizmet veriyor.

Çocukları tarafından adına yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden 102 yaşındaki Hacı Ayşe Akgün, merkezde görev yapan doktor ve sağlık personeline lokum dağıttı.

 

Sağlık çalışanlarına lokum dağıttı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve kardeşleri tarafından Mimarsinan Merkez Mahallesi'nde yaptırılan Hacı Ayşe Akgün Aile Sağlığı Merkezi bölge halkına sağlık hizmeti vermeye başladı. Adına yaptırılan Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret eden Hacı Ayşe Akgün, merkezde çalışan sağlık personeli ile bir araya geldi. Merkezde görev yapan sağlık personeline lokum dağıtıp bir süre sohbet eden Ayşe Akgün, tansiyonunu ölçtürmeyi de ihmal etmedi. Hangi hizmetler veriliyor Mimarsinan Merkez Mahallesi, Hürriyet Caddesi, Cami Sokak'ta yaptırılan Hacı Ayşe Akgün Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimliği, poliklinik ve 112 Acil servis hizmeti veriliyor. Ayrıca Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü de yine aynı binada vatandaşlara hizmet veriyor.