Ak Partiden Gazetemistanbul`a Ziyaret

Gazetemistanbul`a yapılan saldırı ile ilgili geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor

BEYLİKDÜZÜ 19.07.2016 21:18:03
Ak Partiden Gazetemistanbul`a Ziyaret

AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri saldırıya uğrayan Gazetemİstanbul'a ‘’Geçmiş olsun’’ ziyaretinde bulundu.

 

Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Grup Başkanı Recep Erol ve arkadaşları Gazetemistanbul'un İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'ten olayla ilgili bilgiler aldı, yapılan saldırının video kayıtlarını inceledi.

 

Grup Başkanı Recep Erol'un yanı sıra Tamer Canbaz, Hasan Bacıoğlu, Mehmet Aytekin, Yadigar Bakacak, Mir Mehmet Öztürk, Ahmet Küçük, Havva Demirtaş, Musa Kaynar, Bedir Gürses, Mustafa Uçar'dan oluşan meclis üyeleri yaşanan olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler.


Büyükçekmece Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Recep Erol konuyla ilgili olarak " Basına yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Türkiye ne Afrika, ne Ortadoğu ne de Amerika ülkesidir. Hayatını ortaya koyarak demokrasiyi koruyan büyük bir milletiz ve bu konuda desteklerini esirgemeyen ulusal ve basın mensuplarımıza yapılan saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir. AK Parti Büyükçekmece Meclis Üyeleri olarak yaşanan bu saldırıyı kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

 

Başkan Recep Erol,  her nereden gelirse gelsin, siyasi yönü ne olursa olsun bu tür saldırıda bulunanların affedilecek herhangi bir yönünün bulunmadığını ve olayı kınadıklarını ve suçluların adalet önünde cezalandırılmaları gerektiğini düşündüklerini de sözlerine ekledi.