Bu proje İstanbul trafiğini rahatlatacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Büyükçekmece - Mudanya BUDO Feribot Hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

BÜYÜKÇEKMECE 17.02.2016 09:13:24
  Bu proje İstanbul trafiğini rahatlatacak

Büyükçekmece - Mudanya hattı büyük rağbet görecek Büyükçekmece ve Mudanya arasında başlayacak olan feribot seferlerinin büyük rağbet göreceğine inandığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu proje İstanbul trafiğinin rahatlamasına da katkı sağlayacak" dedi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Büyükçekmece - Mudanya BUDO Feribot Hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Son aşamaya gelindi

Büyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferlerin önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacağı müjdesini veren Başkan Akgün, iki ay içerisinde seferlerin başlamasını hedefliyor.

"Çalışmalarımızda son aşamaya gelindi" diyen Başkan Akgün, “Belediyemiz ve Bursa Büyükşehir Belediyesi`nin birlikte hizmete açacağı BUDO feribot seferleri çalışmalarında son aşamasına gelindi. Mimarsinan İskelesi’nden Mudanya’ya karşılıklı seferlerin olacağı hatta, yolcu bekleme salonları, gişeler ve diğer ek hizmet binaları yer alacak” dedi.

Trafik sorununa çare olacak

Mudanya seferlerinin başlamasıyla birlikte, İstanbul’un trafik sorununa da çare olacağını belirten Başkan Akgün, “Başta bölge halkı ve komşu ilçeler olmak üzere bu projenin İstanbul halkı tarafından heyecanla karşılandığını görüyoruz. Büyük rağbet göstereceğine de inandığım Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri trafik sorununa da çare olacaktır” ifadesini kullandı.