" 2019` da Beylikdüzü`nün Anahtarını Cumhurbaşkanımıza Teslim Edeceğiz"

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat, 4. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları`nın son gününde standları ziyaret etti.

BEYLİKDÜZÜ 10.09.2017 12:24:00

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İsmail Damat, Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinlik alanında yer alan standlara yapmış olduğu ziyaretler sırasında stand görevlilerine hal hatır sordu, kendilerine yardımcı olabilecekleri sorunlar  için her zaman hazır olduklarını belirtti. 

 

Bu coğrafyada yaşayan Beylikdüzü'nde yaşayan herkesi kucaklamaktan hiç bir zaman kaçınmadıklarını dile getirerek, alanda yer alan partili partisiz herkesi ziyaret ettiklerini de söyleyen Başkan Damat, Lonca Medya muhabiri Furkan Duran'ın sorularını da cevapladı.

 

Başkan Damat, muhabir Duran'ın "Aslında bu tür etkinlikler 4 yıldır değil de uzun süredir yapılmakta.  2019 yılı seçimlerinde mevcut Belediyeden görevi devraldığınız zaman bu etkinlikleri Barış ve Sevgi Buluşmaları adı altında mı yoksa başka bir konsept olarak mı devam ettireceksiniz? "  sorusunu şöyle cevapladı;

"Bu tür Festivaler sayın Vehbi Orakçı, sayın Velittin Küçük ve sayın Yusuf Uzun döneminden beri yapılmakta ve şu anda da  sürdürülmekte bundan son derecede memnunum gençlerimiz sahaflara yoğun ilgi göstermekteler ve konserlerde de eğlenmekteler bu elbette onların doğal olarak hakları,ama üzerinde yaşadıkları nefes aldıkları bu ülke için bedel ödeyenleri asla unutmamaları gerekir. Bu buluşmaların devamını biz de arzularız. Ama bizim arzumuz herkesle her kesimle iletişimdir  siyasetin yeni şifresi budur "

 

 

 

Bir süre sonra yapılacak  yerel seçimlerle ilgili olarak Başkan şunları söyledi "2019 yılında Beylikdüzü' nün anahtarını teslim almak ve bu anahtarı Cumhurbaşkanımıza teslim etmek istediğimizi söylüyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşaallah Allah bunu gerekleştirmemize imkan verir."

 

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İsmail Damat CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer ile bir araya gelerek çay içti sohbet etti.