2016 yılını Sevgi Yılı ilan ettik

Büyükçekmece Belediye çalışanlarına çağrıda bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, başarı ve mutluluğun anahtarının sevgi olduğunu altını çizerek; "Birbirinizi sevin, sarılın ve destek olun. 2016 yılını sevgi yılı olarak ilan ettik" diye konuştu.

BÜYÜKÇEKMECE 28.12.2015 16:18:44
2016 yılını  Sevgi Yılı  ilan ettik

Büyükçekmece Belediyesi`nin geleneksel personel yılbaşı balosu TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi`nde gerçekleştirildi. Yılbaşı balosuna aileleri ile birlikte katılan belediye personeline, sevilen sanatçı Bülent Serttaş unutulmaz bir gece yaşattı.

"Büyükçekmece ailemize başarıyla hizmet verdik"

Gecede konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ailesine gece gündüz demeden hizmet verdiklerini belirterek; "32 yıldır sizlerle birlikte, Büyükçekmece ailemize en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Büyükçekmece ailemiz için birlikte gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. Her görüşten, her inançtan insana hep eşit mesafede olduk. Bu bir hizmet kervanıdır bundan sonrada aynı kararlılıkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bu konuda başarılı da olduk, bugüne kadar hepiniz üzerinize düşeni yaptınız. Bundan sonrada Büyükçekmece ailemizin mutluluğu için daha çok çalışacağız" diye konuştu.

"Birbirinizi çok sevin"

2015 yılında, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini kaydeden Başkan Akgün, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Bu ülke bizim. Ülkemizi sevip koruyacağız. Birbirimizi çok seveceğiz. Birbirimize sarılacağız. Birbirimizin gelişmesi için destek olacağız. İnşallah 2016 yılında da çok daha mutlu olacağız. Çerçevemiz bu olsun. Belediye meclis grubumuzla birlikte 2016 yılını sevgi yılı ilan ettik. Birbirinizi, ailenizi, anne babanızı, çocuklarınızı sevin. Ama ilk önce kendinizi sevin. Görün bakın çok daha mutlu ve başarılı olacaksınız. Çünkü sevgi mutluluğun ve başarının anahtarıdır. Sevgi yılının da anlamı budur."

Oral ve Özsayın`a plaket verildi

Başkan Akgün`ün konuşmasının ardından yıl içinde emekli olan belediye başkan yardımcıları Reşit Oral ile Zafer Özsayın`a vermiş oldukları hizmetlerden ötürü birer teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından da Büyükçekmece Belediyesi`nde eğitim durumunu yükselten 58 personele hediye ve plaket takdim edildi. Daha sonra sahne alan sevilen sanatçı Bülent Serttaş, söylediği şarkılarla belediye personeline unutulmaz bir gece yaşattı.