"Yönetmeye Hazır Olan Biziz"

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu Cem Tv de bir programın konuğuydu

ARŞİV 24.05.2013 15:23:22 0

Cem TV'de katıldığı Yeşil Ekonomi programında Beylikdüzü hakkında önemli açıklamalarda bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap verdi. Biz yönetmeye onlardan daha hazırız Beylikdüzü'nde iktidar olmayı hedefleyen bir yol haritası çizdiklerinin altını çizen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz bir günlük seçim dönemini değil, beş yıllık bir yönetimi düşünen anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Dolayısıyla mevcut yerel yönetimin iktidar gücü olsa da biz yönetmeye onlardan daha hazırız" diye konuştu.

 

AKP her seçim dönemi halkı oyalıyor

Beylikdüzü ilçesinin en başta gelen sorunlarına  temas eden CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım, sağlık ve sosyal alan konularında ciddi sıkıntılar olduğunu ifade etti.AKP'nin halkı en az iki seçim dönemi metrobüs gelecek vaadiyle oyaladığını anımsatan CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Gerçek çözüm metrodur. 2003 yılında projesi Beylikdüzü-İncirli hattı şeklinde tasarlanmış olan metro için ise hala bekleniyor. Beylikdüzü'nün çevresiyle 1,5 Milyon nüfusu var şu anda. Halk hizmet için bu kadar bekletilmemeli" şeklinde konuştu.

 

Devlet hastanesi yılan hikâyesi oldu

Bir diğer önemli sorunun da devlet hastanesi eksikliği olduğunu belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Hastane meselesi 4 yıldır yılan hikayesi oldu. Bu hizmetin çoktan olması gerekirdi. Bu iş öncelik meselesi, bir nevi yerel yönetimin hizmeti koparma meselesi" dedi. İmamoğlu, yaklaşık 15 yıl önce tasarlanmış 1 Milyon metrekarelik Yeşilvadi projesi için hala bir ağaç dikilmemesinin, halkın doğayla buluşturulmamasının çok vahim bir tablo olduğunu kaydetti.

 

İspat etsinler

Kumkapı Balık Hali'nin Beylikdüzü'ne taşınması konusuna da dikkat çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz olaya bir siyasi argüman olarak değil, Beylikdüzü halkı olarak bakıyoruz. İstanbul'da el değmemiş neresi var deseniz burasıdır. O kadar doğal bir yer. Buranın korunması gerekirken bu proje planlanmış. Bilimsel olarak bölgeye zarar vermeyeceğini ispat etsinler ben kabul etmeye hazırım" şeklinde ifadeler kullanarak projenin gerçekleşmesi halinde meydana gelecek zararlara değindi.

 

Partim için sonuna kadar varım

Programda, "Seçimlerde aday olamamanız halinde partinizi destekleyecek misiniz? sorununa cevap veren CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ben 90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir ilçe başkanının sorumluluğu neyse onu yapıyorum. Sonuna kadar da yapacağım. Görevimin olmadığı yerde o ilçe ve partim için en kaliteli üye tavrını ve birikimini ortaya koymaya hazırım. Bizim, Beylikdüzü için olmazsa olmazımız seçimi kazanmak. Seçimi kazanacak adayla, ekiple çalışmak. İyi yönetecek kadroyla ve belediye başkanıyla çalışmak. Bütün bu kavramları ortaya koyduğunuzda seçim ve yönetmek sizin" açıklamasını yaptı.