Yeşilçam Emekçileri Sedir Restaurant`ta Yorgunluk Attı

5.Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları Festivali  için Beylikdüzü'ne gelen sinema emekçileri, işletmeciliğini Ahmet Arslan 'ın yaptığı Sedir Restaurant'ta akşam yemeğinde biraraya geldi.  

BEYLİKDÜZÜ 6.09.2018 09:58:00 0
Yeşilçam Emekçileri Sedir Restaurant`ta Yorgunluk Attı

5.Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları Festivali  için Beylikdüzü'ne gelen Türk sinemasına gönül veren, birbirinden güzel filmlere imza atan başarılı ve sevilen sinema emekçileri, işletmeciliğini Ahmet Arslan 'ın yaptığı Sedir Restaurant'ta akşam yemeğinde biraraya geldi.  

 

"Sizleri Aramızda Görmekten Onur Duydum" 

Orkinos ve Sedir Restaurant işletmelerinin ortağı Ahmet Arslan;  oyuncular Muharrem Erdemir, Bekir Aslantaş, Ahmet Balıkçı, Oktay Kahraman, Mehmet Yüksel, Engin Aksu ile iş adamı GoldMaster Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Bora ve Ali Şevki Karataş'ı ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi. 

 

Sedir Restaurant Yemeklerini Çok Beğendiler

Oyuncular Sedir Restaurant'ın birbirinden lezzetli yemekleriyle kendilerini ağırlayan Sedir Restaurant ve Mavi Orkinos İşletmeleri Ortağı Ahmet Arslan ve Osman Altun'a bol kazançlar diledi, ayrıca kendilerini Beylikdüzü'ne davet eden ve ilgilenen Lonca Medya'dan Nurhayat Varol ve Durbey Duran'a da teşekkür etti.