Ünver Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

BEYLİKDÜZÜ 13.04.2018 23:28:31 0
Ünver Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Maltepe, Şişli ve Beylikdüzü Belediyelerinde görev yapan Leyla Ünver'in Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildiği öğrenildi. 

 

Sivas'ın Hafik ilçesine bağlı İnköy' de doğan Leyla Ünver İstanbul İktisadi ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Halkla İlişkiler Radyo televizyon bölümü'nden mezun oldu. İstanbul üniversitesi İktisat Fakültesinde Kamu Yerel yönetimler ve girişimcilik alanında yüksek lisans yapan Ünver, 1983-1994 yılları arasında İstanbul Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde Başkan Basın görevlisi ve Basın istihbarat şeflik görevlerinde bulundu.

 

Leyla Ünver 1989 yılında açılan müfettişilik yardımcılığı sınavını kazandı ve bir süre Müfettiş yardımcılığı yaptıktan sonra, 1992 yılında Müfettişlik yaptı. İstanbul belediye konservatuarında Müzik eğitimi alan Leyla Ünver, 2014 yerel seçimlerinde CHP Beyoğlu Belediye başkan aday adayı oldu. Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ünver Maltepe Belediye Başkan Yardımcılığı,Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.