ÜCRETSİZ ARAPÇA KURSLARI DEVAM EDİYOR

Beylikdüzü Belediyesi, hizmeti mahallelere taşıma prensibi ile hareket ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 28.02.2017 20:22:31 0
ÜCRETSİZ ARAPÇA KURSLARI DEVAM EDİYOR

Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile Kavaklı Kurs Merkezi’nde ücretsiz Arapça Kursları düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, her kesimden ve görüşten kişinin taleplerini değerlendirerek eşitlikçi bir hizmet anlayışı sunuyor.

Kültürel etkinlikleri ve çeşitli sanat dallarını Beylikdüzü ile buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, mahallelinin istek ve önerilerini dinliyor, çözüm buluyor. Ev hanımları ve İlahiyat öğrencilerine yönelik açılan Arapça Kursları, Ekim ayından itibaren ücretsiz bir şekilde Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile Kavaklı Kurs Merkezi’nde devam ediyor. Dersler Mayıs ayında sona erecek. Dersleri geçen kursiyerlere katılım belgesi verilecek.

 Kavaklı Kurs Merkezi’nde dersler, haftada 2 gün Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere Saat 10:10-15:20 arasında yapılıyor. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde ise Çarşamba günleri 13:00-17:50 saatleri arasında dersler sürüyor. Gelecek kurs dönemi için bilgi almak isteyenler 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi’ni arayabilirler.