Üç Ünlünün de Soyadı Akgün

Avrupa' nın en önemli futbol takımlarının peşlerinden koştuğu iki yıldız oyuncu Sefa Akgün ve Yunus Akgün Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile bir araya gelerek futbol üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 28.05.2018 18:08:00 0
Üç Ünlünün de Soyadı Akgün

 

Başkan Dr. Hasan Akgün'ün yeğeni olan genç yetenek Sefa Akgün (17) Trabzonspor altyapısında, arkadaşı Yunus Akgün (17) ise Galatasaray altyapısında oynuyor.

2017 yılında U17 Milli Takımı'nda Avrupa üçüncüsü olan Akgün’ lerin hedefleri ise A Milli Takımı' na yükselmek.

“Geleceğinize sağlıklı yaşlarla ilerleyip, ruhunuzu beslemek için spor şart”

Genç oyunculara futbol kariyerlerinde başarılar dileyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Spor, insanın beden ve ruh sağlığı açısından büyük önem teşkil ediyor. 2018 yılını Büyükçekmece’de Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan ettik. Spora ve sporcuya değer veren bir ilçeyiz. Anne ve babalara sesleniyorum lütfen çocuklarınızı sanata ve spora yönlendirin. Geleceğinize sağlıklı yaşlarla ilerleyip, ruhunuzu beslemek istiyorsanız spor yapın” dedi.

“Spora ve sporcuya destek”

Başkan Akgün, genç yeteneklerin her zaman yanında olduğunu belirterek gelecekteki futbol kariyerleri için tavsiyelerde bulundu. Büyükçekmece'yi ziyaret etmekten çok keyif aldıklarını belirten genç futbolcular Başkan Akgün'ün spora ve sporcuya verdiği değeri görmekten mutluluk duyduklarını ve en kısa zamanda tekrar ziyarete geleceklerini belirtti.