TYBB den Bayram Kutlama Mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) , yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayınladı.

BEYLİKDÜZÜ 17.08.2018 20:36:30 0
TYBB den Bayram Kutlama Mesajı

TYBB Genel Başkanı Karayün kurban bayramı münasebetiyle Yönetim Kurulu adına yayınladığı mesajında şu ifadelere yerdi;

Kadife Eldiven İçinde, Demir Yumruk..!

 

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir.

Kurban Bayramı'nın ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri İslam dininin gösterdiği doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın.

Ülkemize yapılan hain ekonomik saldırıyı kınıyor, Büyük Türk Milleti Çanakkale, Dumlupınar, 15 Temmuz'da olduğu gibi bununda en iyi şekilde üstesinden gelip sağ duyulu davranarak, bebek katillerinin patronu Amerika'ya gerekli dersi vereceğinden hiç şüphemiz olmadığı gibi ülkem insanları kadife eldivenin içerisinden çelik yumrukları çıkarıp doları parçalayacaktır.

Devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı kutlarken, canını dişini takarak her türlü fedakarlığa göğüs geren gecesini gündüzüne katarak kamuya doğru ve tarafsız haberlerini aktarmaya çalışan değerli yerel basın mensubu dostlarımın ve Türkiye Yerel Basın Birliği Ailemin de Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdikleri ile mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini temenni ederim.

Nezir Karayün

Genel Başkan

Türkiye Yerel Basın Birliği Yönetim Kurulu adına